Skocz do zawartości

Tuning Ferrari 458 Italia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 pawel71

pawel71

Początkujący Forumowicz

• Forumowicze
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 12 styczeń 2011 - 03:42

Dołączona grafika
Japońska firma tuningowa ASI opublikowała dwa zdjęcia, na których zobaczymy dwie propozycję modyfikacji Ferrari 458 Italia. Są to jak na razie “wstępne” projekty, ale od razu można zauważyć, że wymieniono listwy boczne, zamontowano większe wloty powietrza oraz dodano aluminiowe felgi, wszystkie wykończone w czarnym kolorze. Na więcej zdjęć i informacji będziemy musieli poczekać. Jak wam się podoba?

#2 Jason

Jason

Początkujący Forumowicz

• Forumowicze
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 23 wrzesień 2011 - 12:33

Uwielbiam tą markę samochodu i tym autem bym nie pogardził :rolleyes:

#3 loldrin

loldrin

Powoli się rozkręca

• Forumowicze
  • PipPip
  • 52 postów
  • Interests:Przedstawiciel Volvo na Forum. Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo.

Napisano 24 październik 2011 - 11:04

Wszystko super, jak na Ferrari przystało, ale te wydłużone prawie pod szybę przednie światła jakoś nie pasują.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox Otwórz w nowym oknie

marcin : (03 sierpień 2011 - 10:19 ) Witamy w shoutboxie :)
nikiel : (31 październik 2011 - 11:06 ) Witam:)

Niedawno kupiłem samochod z silnikiem diesla(TDCi) który jest bardzo czuły na paliwo. ogolnie teraz on na stacjach jest droższy od benzyny;/ i mam możliwosc załatwic sobie paliwo od kierowców po tańszej cenie. nie chce zepsuc silnika tzn pompy bo takie paliwo może miec zanieczyszczenia i wode dlatego moje pytanie:

czy filtrował ktos z was olej napędowy?? wjezeli tak to w jaki sposób... i wogole wszelkie informacje by mnie interesowały na ten temat.

ja mysle nad zmontowaniem sobie takiego układu: banka do niej wkładam pompke, pompowane paliwo przechodzi przez filtr paliwa (samochodowy np firmy delphi) i następnie paliwo trafia do czystej banki i potem wlewam do zbiornika samochodu.

czekam na opinie i komenta..
bloodmanpl : (03 maj 2012 - 10:07 ) Witam :) Prosze, pomóżcie... Pilna sprawa... http://forum.infosam...dodawaniu-gazu/