Skocz do zawartości

Historia marki BMW

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 marcin

marcin

Administrator

• Administratorzy
  • PipPipPipPip
  • 183 postów

Napisano 12 maj 2007 - 01:23

Zapraszamy do zapoznania się z historią marki BMW:

Historia marki BMW

#2 poublisher

poublisher

Powoli się rozkręca

• Forumowicze
  • PipPip
  • 13 postów

Napisano 07 styczeń 2009 - 11:43

taaa, historia marki całkiem całkiem ciekawa ale gdybym mógł mieć BMW Z4 to słowo że sam stworzyłbym własną historię tego modelu ;) może i mały i nie praktyczny ale dla mnie to cacko ma klase

#3 pallator

pallator

Początkujący Forumowicz

• Forumowicze
  • Pip
  • 2 postów

Napisano 21 styczeń 2011 - 06:09

Z8 to historia. Szkoda że tak ciężko dostać

#4 koleszko

koleszko

Początkujący Forumowicz

• Forumowicze
  • Pip
  • 5 postów

Napisano 27 styczeń 2011 - 02:26

Fajnie napisane. Nie da się ukryć, że BMW miało w swojej historii parę fajnych modeli... szkoda, że ostatnio tak cienko przędzie...

#5 mariuszc

mariuszc

Początkujący Forumowicz

• Forumowicze
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 07 październik 2011 - 02:03

mimo wszystko bmw to klasyka sama w sobie ;p

#6 loldrin

loldrin

Powoli się rozkręca

• Forumowicze
  • PipPip
  • 52 postów
  • Interests:Przedstawiciel Volvo na Forum. Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo.

Napisano 22 październik 2011 - 11:16

BMW to czołówka choć już troche przejadło się względem konkurencji. Nie mam na myśli, że produkują słabsze modele. Obecnie liderem segmentu premium w Polsce jest Volvo.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox Otwórz w nowym oknie

marcin : (03 sierpień 2011 - 10:19 ) Witamy w shoutboxie :)
nikiel : (31 październik 2011 - 11:06 ) Witam:)

Niedawno kupiłem samochod z silnikiem diesla(TDCi) który jest bardzo czuły na paliwo. ogolnie teraz on na stacjach jest droższy od benzyny;/ i mam możliwosc załatwic sobie paliwo od kierowców po tańszej cenie. nie chce zepsuc silnika tzn pompy bo takie paliwo może miec zanieczyszczenia i wode dlatego moje pytanie:

czy filtrował ktos z was olej napędowy?? wjezeli tak to w jaki sposób... i wogole wszelkie informacje by mnie interesowały na ten temat.

ja mysle nad zmontowaniem sobie takiego układu: banka do niej wkładam pompke, pompowane paliwo przechodzi przez filtr paliwa (samochodowy np firmy delphi) i następnie paliwo trafia do czystej banki i potem wlewam do zbiornika samochodu.

czekam na opinie i komenta..
bloodmanpl : (03 maj 2012 - 10:07 ) Witam :) Prosze, pomóżcie... Pilna sprawa... http://forum.infosam...dodawaniu-gazu/