Skocz do zawartości

Astra III czy Vectra???

3 odpowiedzi w tym temacie

#1 galecki

galecki

Początkujący Forumowicz

• Forumowicze
  • Pip
  • 3 postów

Napisano 19 luty 2009 - 06:55

Witam. Zastanawiam się nad kupnem samochodu. najlepiej Opel.

Zastanawiam sie i nie moge wybrac. Lepiej kupić Astrę III czy Vectre tą nowsza??

Proszę o odpowiedz. WAZNE ;)

#2 Łukasz

Łukasz

Aktywny Forumowicz

• Moderatorzy
  • PipPipPip
  • 77 postów

Napisano 20 luty 2009 - 08:05

Jeśli ja miałbym wybierać to bez zastanowienia wybrał bym Vectre. ;) Jak dla mnie to jest dużo ładniejsza ;) . Niestety pod względem awaryjności nie mogę stwierdzić, który z nich byłby lepszy ale wydaje mi się ze nie ma to dużego znaczenia. W końcu oba te samochody to Ople ;)

#3 Laska

Laska

Początkujący Forumowicz

• Forumowicze
  • Pip
  • 9 postów
  • Interests:psucie

Napisano 02 marzec 2009 - 07:20

hmm ... astra lepsza pod wzgledem mocy
Silniki: 1.3 CDTI ECOTEC® 66 kW / 90 KM, 1.4 TWINPORT® ECOTEC® 66 kW / 90 KM, 1.6 TURBO ECOTEC® 132 kW / 180 KM, 1.6 TWINPORT ECOTEC® 85 kW / 115 KM, 1.7 CDTI ECOTEC® 74 kW / 100 KM, 1.7 CDTI ECOTEC® 81 kW / 110 KM, 1.8 ECOTEC® (140 KM) 103 kW / 140 KM , 1.9 CDTI ECOTEC® (150 KM) 110 kW / 150 KM , 1.9 CDTI ECOTEC®
88 kW / 120 KM, 2.0 Turbo 177 kW / 240 KM , 2.0 Turbo ECOTEC® (200 KM) 147 kW / 200 KM
do wyboru do koloru, oszczedne i moce jak kto chce :PP po za tym bardzo fajnie wyglada ta nowa astra
i astra jest troszeczke tansza ;)

#4 baggio

baggio

Początkujący Forumowicz

• Forumowicze
  • Pip
  • 1 postów

Napisano 22 grudzień 2009 - 03:43

Wyświetl postUżytkownik Łukasz dnia 20.02.2009, 20:05 napisał

Jeśli ja miałbym wybierać to bez zastanowienia wybrał bym Vectre. :P Jak dla mnie to jest dużo ładniejsza :P . Niestety pod względem awaryjności nie mogę stwierdzić, który z nich byłby lepszy ale wydaje mi się ze nie ma to dużego znaczenia. W końcu oba te samochody to Ople :)

Ja mam Vectre, może nie najnowszą ale oprócz podstawowych wydatków pozatym wszystko ok..

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox Otwórz w nowym oknie

marcin : (03 sierpień 2011 - 10:19 ) Witamy w shoutboxie :)
nikiel : (31 październik 2011 - 11:06 ) Witam:)

Niedawno kupiłem samochod z silnikiem diesla(TDCi) który jest bardzo czuły na paliwo. ogolnie teraz on na stacjach jest droższy od benzyny;/ i mam możliwosc załatwic sobie paliwo od kierowców po tańszej cenie. nie chce zepsuc silnika tzn pompy bo takie paliwo może miec zanieczyszczenia i wode dlatego moje pytanie:

czy filtrował ktos z was olej napędowy?? wjezeli tak to w jaki sposób... i wogole wszelkie informacje by mnie interesowały na ten temat.

ja mysle nad zmontowaniem sobie takiego układu: banka do niej wkładam pompke, pompowane paliwo przechodzi przez filtr paliwa (samochodowy np firmy delphi) i następnie paliwo trafia do czystej banki i potem wlewam do zbiornika samochodu.

czekam na opinie i komenta..
bloodmanpl : (03 maj 2012 - 10:07 ) Witam :) Prosze, pomóżcie... Pilna sprawa... http://forum.infosam...dodawaniu-gazu/