Ostatnio zmieniałem żarówki. Przez moment zastanawiałem się nad zakupem tych wypełnionych ksenonem.
Ostatecznie kupiłem zwykłe firmy TUNGSRAM - efekt przerósł moje oczekiwania - żarówki świecą dużo lepiej od pozostałych.
Potem zresztą przypomniało mi się, że miałem "Motor" z testem żarówek H7 - TUNGSRAMy wypadły w nim świetnie - dają bardzo dobre światło przy jednej z najmniejszych w teście pobieranej mocy. W teście lepsze były tylko 2x droższe żarówki PHILIPS.
Ale pytanie - co sądzicie o żarówkach pseudo-xenonowych - czyli wypełnionych ksenonem?
Żarówki pseudo-ksenonowe
Rozpoczęty przez marcin, maj 07 2007 10:05
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 maj 2007 - 10:05
Napisano 17 sierpień 2007 - 12:18
kupiłem takie żarówki, ale sa niezbyt dobre... nastepnym razem albo kupie lepsze albo zwykle
Napisano 17 sierpień 2007 - 12:26
Hej,
ja do mojego samochodu jakiś czas temu kupiłem komplet żarówek "niby ksenonowych". Są one niebieskie. Jest ładny efekt w dzień jak się patrzy na lampy - w środku jest niebiesko. Auto też jest niebieskawe. W nocy świecą nieco ciemniej niż zwykłe żarówki, ale za to światło jest białe.
Podsumowując wydałem na te żarówki 45 złotych i jestem z nich zadowolony.
Pozdrawiam.
ja do mojego samochodu jakiś czas temu kupiłem komplet żarówek "niby ksenonowych". Są one niebieskie. Jest ładny efekt w dzień jak się patrzy na lampy - w środku jest niebiesko. Auto też jest niebieskawe. W nocy świecą nieco ciemniej niż zwykłe żarówki, ale za to światło jest białe.
Podsumowując wydałem na te żarówki 45 złotych i jestem z nich zadowolony.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa
Shoutbox
|
||||||||||