Jakiś czas temu zdecydowałem się na zmianę oświetlenia wnętrza. Głównie chodziło mi o zmianę koloru. W tym celu zakupiłem niebieskie diody. Efekt bardzo mi się podoba. Po zapaleniu wewnętrznych światełek we wnętrzu jest... niebiesko. Światło jest trochę "przytłumione", ale w sumie o to chodziło
Oświetlenie wnętrza diodami LED
Rozpoczęty przez Tomek, lip 19 2007 05:13
11 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 19 lipiec 2007 - 05:13
Witam.
Jakiś czas temu zdecydowałem się na zmianę oświetlenia wnętrza. Głównie chodziło mi o zmianę koloru. W tym celu zakupiłem niebieskie diody. Efekt bardzo mi się podoba. Po zapaleniu wewnętrznych światełek we wnętrzu jest... niebiesko. Światło jest trochę "przytłumione", ale w sumie o to chodziło
Napisano 01 sierpień 2007 - 09:13
Z pewnością ciekawy efekt - myślę, że tego typu tuning jest dość fajny. Może masz zdjęcia?
Napisano 05 sierpień 2007 - 02:46
Hej,
Ja w swoim samochodzie dokonałem podobnej modyfikacji oświetlenia
Efekt jest dosyć ciekawy, z tym że ja pozostawiłem jedną zwykłą zarówkę we wnętrzu,
a to z tego względu, iż czasami chcąc coś przeczytać w samochodzie "normalne" białe światło może się przydać
Pozdrawiam
Ja w swoim samochodzie dokonałem podobnej modyfikacji oświetlenia
Efekt jest dosyć ciekawy, z tym że ja pozostawiłem jedną zwykłą zarówkę we wnętrzu,
a to z tego względu, iż czasami chcąc coś przeczytać w samochodzie "normalne" białe światło może się przydać
Pozdrawiam
Napisano 17 sierpień 2007 - 03:14
Postaram się zrobić zdjęcia i zamieszczę je na forum.
pozdrawiam
pozdrawiam
Napisano 20 sierpień 2007 - 02:25
Efekt faktycznie może być dość ciekawy pod warunkiem że ktoś robi to wszystko przemyślanie i z głową. NA drogach wystarczy już pojazdów po wiejskim tuningu:P
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Napisano 22 sierpień 2007 - 01:36
Masz rację do wszystkiego trzeba podchodzić ze zdrowym rozsądkiem 
Ale niektórzy niestety cierpią na jego brak
Pozdrawiam
Ale niektórzy niestety cierpią na jego brak
Pozdrawiam
Napisano 22 sierpień 2007 - 01:38
Całe szczęście, że coraz częściej tuning wizualny samochodu jest prowadzony z głową - dziwolągi w postaci np. malucha ze spoilerem na dachu (ostatnio takiego widziałem
) odchodzą powoli do lamusa.
Napisano 22 sierpień 2007 - 01:51
No i tutaj się nie zgodze 
Po mojej ostatniej wizycie nad morzem (pochwaliłem się
) zdałem sobie sprawę,
że u nas z wiejskim tuningiem nie jest jeszcze tak źle
Miałem tam przegląd samochodów z całego kraju i niestety musze stwierdzić,
że większośc aut była albo prze-tuningowana albo był to typowy wiejski tuning
Pozostaje nam się cieszyć, że na śląsku jest tego coraz mniej
Pzdr
Po mojej ostatniej wizycie nad morzem (pochwaliłem się
że u nas z wiejskim tuningiem nie jest jeszcze tak źle
Miałem tam przegląd samochodów z całego kraju i niestety musze stwierdzić,
że większośc aut była albo prze-tuningowana albo był to typowy wiejski tuning
Pozostaje nam się cieszyć, że na śląsku jest tego coraz mniej
Pzdr
Napisano 06 styczeń 2009 - 09:59
witam, ja również się nie zgodzę co do wypowiedzi poprzednika, maluch ze spoilerem na dachu może wyglądać w sumie całkiem spoko, wszystko zależy od ogólnego dizajnu
lepsze to niż duży błyszczący, świecący i migoczący inny samochód,
Napisano 10 kwiecień 2009 - 12:41
Chodziło mi o dość konkretny przypadek, który kiedyś widziałem na ulicy - może faktycznie trochę za bardzo uogólniłem.
Napisano 02 luty 2011 - 03:01
a ja w swojej hondzie civic zrobiłem sobie diodowe podświetlenie schowka po stronie pasażera. Zajęło mi to jakieś 2 godziny. Generalnie bardzo łatwa sprawa.
Napisano 24 październik 2011 - 10:38
Ciekawy pomysł. Widziałem niedawno samochód z zamontowanymi w środku diodami, całość tworzyła mega fajny efekt. Diody były zamontowane m. in. na drzwiach i przy podłodze.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
Zmień widoczność shoutboxa
Shoutbox
|
||||||||||