Skocz do zawartości

C30, S40 i V50 w promocyjnych cenach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 loldrin

loldrin

Powoli się rozkręca

• Forumowicze
  • PipPip
  • 52 postów
  • Interests:Przedstawiciel Volvo na Forum. Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo.

Napisano 15 styczeń 2012 - 01:19

Jeśli myślisz o zakupie Volvo, to teraz masz dodatkowy powód, żeby odwiedzić nasz salon. Modele Volvo C30, S40 i V50 z silnikami 2.0 o mocy 145 KM w różnych wersjach wyposażenia do końca marca możesz kupić z rabatem 12 700 zł w ofercie "Gorące ceny". Odwiedź nasz salon i wybierz Volvo najlepiej dopasowane do Twoich potrzeb. Volvo zaczyna się od Ciebie.

Przedstawiciel Volvo na Forum

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox Otwórz w nowym oknie

marcin : (03 sierpień 2011 - 10:19 ) Witamy w shoutboxie :)
nikiel : (31 październik 2011 - 11:06 ) Witam:)

Niedawno kupiłem samochod z silnikiem diesla(TDCi) który jest bardzo czuły na paliwo. ogolnie teraz on na stacjach jest droższy od benzyny;/ i mam możliwosc załatwic sobie paliwo od kierowców po tańszej cenie. nie chce zepsuc silnika tzn pompy bo takie paliwo może miec zanieczyszczenia i wode dlatego moje pytanie:

czy filtrował ktos z was olej napędowy?? wjezeli tak to w jaki sposób... i wogole wszelkie informacje by mnie interesowały na ten temat.

ja mysle nad zmontowaniem sobie takiego układu: banka do niej wkładam pompke, pompowane paliwo przechodzi przez filtr paliwa (samochodowy np firmy delphi) i następnie paliwo trafia do czystej banki i potem wlewam do zbiornika samochodu.

czekam na opinie i komenta..
bloodmanpl : (03 maj 2012 - 10:07 ) Witam :) Prosze, pomóżcie... Pilna sprawa... http://forum.infosam...dodawaniu-gazu/